Despre

Sunt un fotograf profesionist cu o experiență de 12 ani în domeniu, specializat în fotografierea evenimentelor de nunți și botezuri. În timpul meu îndelungat în industria fotografică, am explorat și alte stiluri de fotografie și am dezvoltat abilitățile și cunoștințele mele pentru a putea oferi servicii de cea mai înaltă calitate clienților mei. Sunt pasionat de fotografie și îmi dedic timpul și energia pentru a realiza cele mai frumoase imagini pentru fiecare dintre evenimentele mele.

Sunt fondatorul GM-Media. Acum 11 ani, am început să lucrez în domeniul evenimentelor cu un plan de a forma o echipă de foto-video pentru evenimente și am reușit să formăm mai multe echipe de foto-video și să avem un număr mare de evenimente. Pentru mai multe detalii despre GM-Media, vă rugăm să accesați site-ul nostru, www.gm-media.ro.

Nunta

“Nunta este un simbol al unei iubiri care durează toată viața. Este un moment de celebrare a unei noi începuturi și a unei relații care se va dezvolta și crește împreună.”

Botez

“Botezul este o ocazie de a începe o viață nouă în Hristos și de a îmbrățișa un nou mod de a trăi, care este îndrumat de dragoste și înțelepciunea lui Dumnezeu.”

Studio